Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara çabucak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi mevki önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak da kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın ne açıldığını işaret etmek gerekir.

Yangın merdiveni bapsı 90 an yüce ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı yol ile kolaylıkla merdivene erişimı esenlamalı, aynı anda ansızın bir tomar kişinin hariçarı güzel çıkmasını esenlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır. 

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut diğer bir ivedi durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla örgülmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Diyarbakır’da 15 senelik uran servis kompetanı ve telefon fiilletmecisi Yusuf Sarı, telefonu şarja hulliyatp uyuyanları faciayla mukabillaşabilecekleri konusunda uyardı.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı Yangın Kapısı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Report this wiki page